marker

Wygląda jak typowa budka z kebabem – lokal jest niewielki, ale pełen klientów, co świadczy o jego popularności. W menu do wyboru jest mięso wołowo-baranie (z niewielką ilością baraniny, jak zaznacza sprzedawca) oraz kurczak. Frytki są smaczne, ale niestety nieco przesiąknięte olejem. Kebab po wyjęciu z folii prezentuje się bardzo apetycznie. Wśród składników wyróżnia się granat – nietypowy dodatek, który dodaje daniu oryginalności. Kurczak jest soczysty i tłusty, co sprawia, że nie ma mowy o suchym mięsie. Sos czosnkowy ma lekko majonezowy smak, jest nieco słodki i kwaskowaty. Kapusta z dodatkiem koperku przypomina bardziej sałatkę obiadową. W surówce znajduje się także ogórek, a sos ostry jest raczej łagodny. Kula wołowo-barania jest dobrze przyprawiona, wyrazista w smaku, choć bardziej słona niż kurczak.